partnerskab

VetFamilys Partnerskabsprogram

Vi tilbyder, at købe en del af din klinik for at drive den sammen med dig i fremtiden

VetFamily tilbyder partnerskab til uafhængige klinikker

VetFamilys Partnerskabsprogram

Partnerskab betyder, at VetFamily køber en del af praksis med henblik på fremadrettet at drive den sammen med dig / jer.

Vi tilbyder vores koncepter i den fremadrettede drift for at fremme arbejdsglæde, kundetilfredshed, lønsomhed og den faglige og forretningsmæssige udvikling.

VetFamilys ejer - Vimian, er børsnoteret i Sverige. Det betyder, at du har en stærk og langsigtet ejer i ryggen, der både kan betale en markedskonform pris for klinikken og efterfølgende investere i dens udvikling. 

Vi arbejder tæt sammen med vores partnerklinikker og har bl.a. månedlige statusmøder, hvor vi har fokus på udvikling og problemløsning. Det er vigtigt for os at tage gode beslutninger i fællesskab og på det bedste grundlag, datadreven beslutningstagen er nøgleordet for os.

Vi lægger stor vægt på erfaringsudveksling partnerklinikkerne imellem, med respekt for hvad de hver især er gode til, så vi hele tiden bliver klogere og bedre.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores partnerskabsprogram, tag fat i os.

Hør mere

medlemmer ikon

Aktivt ejerskab

VetFamily bliver en aktiv medejer i din klinik. Vi kommer med hjælp og rådgivning - og alle beslutninger træffes i fællesskab. Vi holder månedlige statusmøder og du bliver en del af et ERFA-netværk med alle vores partnerskabsklinikker.

Medarbejdertrivsel

Vi har stor fokus på efteruddannelse, høj faglighed og gode arbejdsvilkår. Vi afholder bla. partnerseminarer to gange om året og en årlig sommerfest for alle medarbejdere.

Nøgletal som arbejdsredskab

Vi arbejder målrettet med nøgletal med alle vores partnerklinikker, datadreven beslutningstagen er vigtig for os. Vi følger og sammenligner vigtige nøgletal tæt på vores månedlige statusmøder. Det giver både os og vores partnerklinikker stor indsigt i klinikkernes udvikling og udviklingspotentialer.

Vores partnerklinikker

Cat-highfive

Vil du vide mere om vores partnerskabsprogram?

Kontakt os

Luk

Information om vores partnerskabsprogram