tilbud billede

Har du en nystartet eller lille klinik?

Lige nu har vi et godt tilbud til nystartede klinikker eller små klinikker med mindre end 2 fuldtidsdyrlæger. 

Har du en nystartet eller lille klinik?

Bliv medlem af VetFamily og få de første 6 måneder GRATIS*

Som medlem af VetFamily er du del af et fællesskab, hvor du kan møde og sparre med andre uafhængige klinikker. Derudover har du adgang til en række medlemsfordele. Formålet er af forbedre lønsomheden på klinikken, mindske det administrative arbejde, så du kan bruge tiden på det du er bedst til, dyrene!

En anslået besparelse ligger på mellem 25.000 - 50.000 kr. alene på vores rabataftaler.

Det afhænger selvfølgelig af indkøb og leverandørvalg. Men vi kan garantere, at du kan spare både tid og penge ved, at være medlem af VetFamily. Vi kommer gerne forbi til en snak og præsenterer dig for vores koncept og medlemsfordele. 

Hvad koster det?

Du får de første 6 måneder gratis. Derefter betales en månedlig medlemsydelse på 1.500 kr.

 

Hør mere

 

*Hvis din praksis er under ét år gammel eller du har mindre end 2 fuldtidsdyrlæger, får du de første 6 måneder GRATIS. Bindingsperioden er 12 måneder.

Tilbud VetFamily

Fordele der er til at få øje på

Et medlemskab der betaler sig, også på bundlinjen...

Hvad siger vores medlemmer?

Louise billede

Louise Mulvad, Sallingvej Dyreklinik

Hvem sparrer man med, når man ikke har et stort ledelsesteam i ryggen? For mig har samarbejdet med VetFamily gjort en kæmpe forskel. Nu har jeg et knivskarpt fokus på, hvad det er, vi skal gøre og jeg skal gøre.

lars billede

Lars Ingemann, Højbjerg Dyreklinik

Vores medlemskab af VetFamily gør mange ting meget nemmere i hverdagen. Lige fra indkøb til marketing og den daglige drift af klinikken.

Vibeke billede

Vibeke Relund, Silkeborg Dyrehospital

I begyndelsen var det især indkøb og uddannelse af personale, der fyldte meget, sådan er det ikke længere. I dag er det især fokus på strategi og forretningsudvikling, som er efterspurgt, og den uddannelse der er af personale, er med fokus på netop ledelse og forretningsudvikling

tilbud billede

Vil du vide mere ?

Kontakt os