VetPro ørerens til hund og kat 14x5ml

  • 1 pakke á 14x5 ml single dose

Ørerens til hund og kat. Anvendes til opløsning af ørevoks, oprensning af øregange og opretholdelse af ørets naturlige surhedsgrad.

Egenskaber
VetPro ørerens NY er en ørerens specielt udviklet af VetFamily's dyrlæger til oprensning af øregangen hos hund og kat. Ørerensen opløser effektivt voks og andet organisk materiale samtidig med at øregangen ikke irriteres eller beskadiges. Jævnlig oprensning med ørerens kan være med til at begrænse vækst af bakterier og svampe, som kan forårsage øregangsbetændelse.

VetPro ørerens NY er relativt tyndtflydende, hvilket bevirker at den kan komme ud i alle kroge og folder i øregangen. pH i ørerensen er tæt på neutral, så en daglig oprensning med ørerens ikke sænker effekten af eventuel antibiotikabehandling i et inflammeret øre.

VetPro ørerens NY bør ikke anvendes til ører hvor der er mistanke om beskadiget trommehinde.

Indhold
Vand  Propylene glycol (max 10%) , Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 80, Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Isopropyl alcohol, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Chloroxylenol (PCMX), Menthol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose.

Anvendelse
Spidsen af pipetten knækkes af. Halvdelen af indholdet klemmes ud i den vertikale øregang af hvert øre på hunden eller katten. Øret masseres forsigtigt udefra og dyret vil ofte ryste på hovedet herefter. Det er med til at fordele ørerensen i hele øregangen.

Efter 5-10 minutter oprenses øret forsigtigt med en tot vat. Der må ikke anvendes vatpinde eller spidse genstande i øregangen.

Anvendes til regelmæssig oprensning af øret 1 x ugentlig.

Kan anvendes til daglig oprensning af øret inden antibiotikabehandling i forbindelse med behandling.

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.