VetPro slankefoder kat

Fuldfoder til katte, der skal tabe sig

VetPro slankefoder kan købes i 8 kg (består af 4 poser a 2 kg)Læs en fodringsvejledning og brochure om VetPro slankefoder til katte.

VetPro slankefoder til kat er et komplet fuldfoder specielt lavet til at hjælpe den overvægtige kat med at gå ned i vægt. Det høje fiberindhold i VetPro slankefoder medvirker til at nedsætte optagelsen af energi og øger mæthedsfornemmelsen. Det betyder, at den overvægtige kat kan tabe sig uden at skulle gå markant ned i fodermængde. Foderet har et lavt fedtindhold, men indeholder samtidig de essentielle fedtsyrer, omega-3 og -6. VetPro slankefoder bør anvendes i en afgrænset periode, hvorefter der skiftes til VetPro voksenfoder eller VetPro seniorfoder afhængigt af kattens alder.

VetPro slankefoder tilfører katten alle nødvendige næringsstoffersamtidig med at energiindholdet er sænket, så det hjælper den overvægtige kat med at tabe sig. De valgte protein-, fedt- og kulhydratkilder sikrer en høj fordøjelighed og gode smagsegenskaber.

VetPro slankefoder til katte er tilsat naturlige antioxidanter og flerumættede fedtsyrer, der hjælper katten med at opretholde sund hud og pels, samtidig med at den taber sig. Det anbefales at følge et vægttabsprogram udarbejdet af  dyrlægen for at opnå den bedste effekt.

Vær opmærksom på, at ikke alle katte er ens. Fodringen skal derfor tage hensyn til katten for at sikre et optimalt vægttab. Hvis katten mod forventning ikke har tabt sig efter 4 ugers fodring med VetPro, bør din dyrlæge kontaktes for råd og vejledning. Du kan finde en VetFamily-dyrlæge her.

Når det ønskede vægttab er nået, bør katten fodres med VetPro voksenfoder eller VetPro seniorfoder afhængigt at dens alder.

Sammensætning

Byg, proteinekstrakt fra kød, cellulose,  tørret kylling, majsgluten, kartoffelstivelse, ris, tørrede bælge fra johannesbrødtræ, ærter, lucerne, animalsk fedt (fjerkræ og oksekød), gær, hydrolyseret kyllinglever, hydrolyseret collagen protein, fiskeolie (laks), hydrolyseret hæmoglobin, mineraler (kaliumklorid).

Energi kJ per 100 g: 1345

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.