VetPro killingefoder

Foder til killinger af alle racer
  • Fra 4 uger - 12 måneder

VetPro killingefoder kan købes i enten 2 kg poser eller 8 kg (består af 4 poser a 2 kg)Læs en fodringsvejledning og brochure om VetPro foder til killinger.

Foderet er udviklet af VetFamily's egne dyrlæger. Vi ved, hvordan din kats kost skal sammensættes for at give de bedste betingelser for et langt og godt katteliv. VetPro Killing er et fuldfoder til killinger. Foderet har de bedste smagsegenskaber, god fordøjelighed og understøtter desuden optimal vækst, hud og pels. Ydermere minimerer fodring med VetPro Killing risikoen for dannelse af urinvejssten.

VetPro killingefoder tilfører alle nødvendige næringsstoffer til killinger af alle racer indtil 1 års alderen, hvor det anbefales at skifte til VetPro voksenfoder. De valgte protein-, fedt- og kulhydratkilder sikrer en høj fordøjelighed og gode smagsegenskaber. Indholdet af calcium og vitamin D samt forholdet imellem calcium og fosfor sikrer en optimal knoglevækst.

VetPro killingefoder er tilsat polyumættede fedtsyrer, omega-3 og 6, som specielt understøtter dannelse og vedligeholdelse af hud, pels og immunforsvar. Foderet justerer endvidere pH i urinen til et niveau, som minimerer risikoen for dannelse af urinvejskrystaller.

Igennem den hurtige vækstfase er det vigtigt at sikre en optimal knoglevækst, hvorfor indholdet af calcium og D-vitamin er optimeret netop til denne periode. Forholdet mellem calcium og fosfor er ydermere optimeret.

VetPro killing indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Foderet er garanteret GMO frit.

Sammensætning

Ris, byg, majs, kyllingemel, kyllingefedt, oksetalg, sildemel, roefibre, globinpulver, lakseolie, æggepulver, lecithin, mineraler, sporelementer, vitaminer.

Energi kJ per 100 g: 1789

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.