VetPro slankefoder til hunde

Fuldfoder til hunde, der skal tabe sig

Læs en fodringsvejledning og brochure om VetPro Slankefoder til hunde.
VetPro Slankefoder til hunde kan købes i 8 kg poser - køb det her.

VetPro slankefoder til hund er et komplet fuldfoder, der hjælper den overvægtige hund med at gå ned i vægt. Det høje fiberindhold i VetPro slankefoder medvirker til at nedsætte optagelsen af energi og øger mæthedsfornemmelsen. Det betyder, at den overvægtige hund kan tabe sig uden at skulle gå markant ned i fodermængde. VetPro slankefoder til hund indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hunden har brug for, mens den taber sig.

VetPro slankefoder til hund tilfører hunden alle nødvendige næringsstoffer. Hunde under 1 år bør ikke fodres med slankefoder, men fortsætte på hvalpefoder eller juniorfoder indtil de er udvoksede. VetPro slankefoder kan anvendes til seniorhunde over 8 år, men når det ønskede vægttab er opnået, bør der skiftes til seniorfoder.

De valgte protein-, fedt- og kulhydratkilder sikrer gode smagsegenskaber i foderet. VetPro indeholder svært optageligt fedt, som bidrager med smag og konsistens i foderet uden at blive optaget i kroppen.

Det er en god ide at øge hundens aktivitetsniveau samtidig med, der fodres med slankefoder, idet det hjælper med vægttabet.

Vær opmærksom på, at ikke alle hunde er ens, og tag derfor hensyn til hundens behov, når der fodres med VetPro slankefoder. Det anbefales at følge et vægttabsprogram på din dyreklinik med regelmæssige kontrolvejninger for at opnå det bedste resultat. Hvis hunden mod forventning ikke har tabt sig efter 4 ugers fodring med VetPro slankefoder, bør dyreklinikken kontaktes for råd og vejledning. Du kan finde en VetFamily-dyrlæge her.

Sammensætning

Tørret kyllingekød, cellulose 17 %, roefibre, plantefedt, kartoffelstivelse, kartoffelprotein, majsgluten, tørret æble, byg, ærter, tørrede bælge fra johannesbrødtræ, soyabønneprotein, gærekstrakt, fedt fra fjerkræ, hørfrø, lucerne, hydrolyseret kyllingelever

Energi kJ per 100 g: 1031

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.