VetPro senior hundefoder

Fuldfoder til ældre hunde
  • Små racer: fra 8 år
  • Mellemstore racer: fra 7 år
  • Store racer: fra 6 år

VetPro foder til ældre hunde kan købes i enten 2 kg poser eller 8 kg poser
Læs en fodringsvejledning og brochure om VetPro seniorfoder.

Foderet er udviklet af VetFamily's egne dyrlæger. Vi ved, hvordan din hunds kost skal sammensættes for at give de bedste betingelser for et langt og godt hundeliv. Visse af kroppens funktioner bliver dårligere i alderdommen, og en lang række sygdomme kan forebygges ved at anvende et korrekt sammensat foder.

VetPro Senior er sammensat således, at behovet for næringsstoffer hos den ældre hund tilgodeses. Valget af protein-, fedt- og kulhydratkilder er gjort ud fra ønsket om den bedste fordøjelse og gode smagsegenskaber.

VetPro Senior er rigt på polyumættede fedtsyrer, omega-3 og 6, som understøtter dannelsen af hud og hår, samt giver pelsen et glansfuldt udseende. Sammen med de tilsatte beta-glucaner og et ekstraordinært indhold af E-vitamin, er omega-3 fedtsyrerne også med til at gavne immunforsvaret.

VetPro Senior Hund har et lavt indhold af natrium, som stabiliserer blodtrykket og hjertefunktionen. For at mindske belastningen af nyrer og lever, er proteinindholdet i foderet reduceret. De anvendte proteinkilder er samtidig meget højt fordøjelige. Foderet er ydermere tilsat ekstra mængder af naturlige antioxidanter og har et lavt indhold af fosfor for at skåne nyrerne.

Den tilsatte mængde hydrolysat af brusk og skaldyr sammen med de polyumættede fedtsyrer, omega 3 og 6 styrker leddene.

VetPro foder indholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Foderet er garanteret GMO frit.

Sammensætning

Byg, ris, kyllingemel, roefibre, vitaminer, hydrolyseret kyllingemel, kyllingefedt, lakseolie, lammekød, sildemel, gær, hydrolyseret kyllingelever, æggepulver, hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk, lecithin, kaliumklorid.

Energi kJ per 100 g: 1544

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.