VetPro junior hundefoder

Foder til unge, voksende hunde
  • Små racer: 5 - 8 måneder
  • Mellemstore racer: 6 - 10 måneder
  • Store racer: 7 - 15 måneder

VetPro juniorfoder til unge hunde kan købes i enten 2 kg poser eller 8 kg poserLæs en fodringsvejledning og brochure om VetPro foder til juniorhunde.

Foderet er udviklet af VetFamily's egne dyrlæger. Vi ved, hvordan din hunds kost skal sammensættes for at give de bedste betingelser for et langt og godt hundeliv.

VetPro Junior er et optimalt sammensat foder, som sikrer den unge, voksende hund af alle racer de nødvendige næringsstoffer. Væksthastigheden er nedsat i denne face af hundens liv, hvorfor behovet for de enkelte næringstoffer også mindskes.

Valget af protein-, fedt- og kulhydratkilder er gjort ud fra ønsket om den bedste fordøjelse. VetPro Junior er endvidere rigt på polymættede fedtsyrer, omega-3 og omega-6, som understøtter dannelsen af hud og hår, samt giver pelsen et glansfuldt udseende. Sammen med de tilsatte beta-glucaner er omega-3 fedtsyrerne også med til at gavne immunforsvaret.

I junioralderen er det stadigt vigtigt at sikre en optimal knoglevækst - især hos større racer. VetPro Junior har derfor et lavt indhold af calcium, men dette indhold er samtidig tilskrækkeligt til at sikre optimal knogledannelse hos mindre racer. Udover det justerede calciumindhold, er forholdet imellem calcium og fosfor optimeret.

VetPro foder indholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Foderet er garanteret GMO frit.

Sammensætning

Majs, ris, kyllingemel, byg, roefibre, hydrolyseret kyllingemel, sildemel, æggepulver, kyllingefedt, globinpulver, vitaminer, oksetalg, lammekød, lakseolie, gær, hydrolyseret kyllingelever, lecithin, kaliumklorid, hørfrøolie.

Energi kJ per 100 g: 1605

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.