VetPro hvalpefoder

Foder til hvalpe af alle racer
  • Små racer: fra 4 - 21 uger
  • Mellemstore racer: fra 4 - 26 uger
  • Store racer: fra 4 uger til 29 uger

VetPro hvalpefoder kan købes i enten 2 kg poser eller 8 kg poser. Læs en fodringsvejledning og brochure om VetPro foder til hvalpe.

Foderet er udviklet af VetFamily's egne dyrlæger. Vi ved, hvordan din hvalps kost skal sammensættes for at give de bedste betingelser for et langt og godt hundeliv.

Basis for et langt og sundt liv for hunden bliver lagt i hvalpestadiet. VetPro hvalpefoder er et optimalt sammensat foder til hvalpe af alle racer. Valget af protein-, fedt- og kulhydratkilder er gjort ud fra ønsket om den bedste fordøjelse og gode smagsegenskaber. VetPro hvalpefoder er endvidere rigt på polymættede fedtsyrer, omega-3 og omega-6, som understøtter dannelsen af hud og hår, samt giver pelsen et glansfuldt udseende. Sammen med de tilsatte beta-glucaner og et højt indhold af E-vitamin, er omega-3 fedtsyrerne med til at gavne immunforsvaret.

Hos specielt store racer, som vokser hurtigt, er det af største betydning at sikre en normal knoglevækst. For at understøtte det, har VetPro Hvalp et justeret indhold af calcium, som i forhold til indholdet af fosfor er tilstrækkeligt til at sikre optimal knogledannelse hos såvel store som små hunderacer. VetPro hvalpefoder har et justeret indhold af kalk i forhold til fosfor - som også sikrer hvalpe af små racer de optimale vækstbetingelser.

Foderets høje indhold af vitamin E styrker sammen med betaglucanerne og fedtsyrerne i foderet immunforsvaret, - og minimerer derved risikoen for en lang række sygdomme.

Den tilsatte fiskeolie er specielt udvalgt på baggrund af et særligt højt indhold af de gavnlige fedtsyrer, omega-3 og omega-6.

VetPro foder indholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Foderet er garanteret GMO frit.

Sammensætning

Ris, majs, kyllingemel, byg, roefibre, sildemel, hydrolyseret kyllingemel, æggepulver, kyllingefedt, lammekød, globin pulver, oksetalg, vitaminer, lakseolie, gær, hydrolyseret kyllingelever, lecithin, kaliumklorid, hørfrøolie.

Energi kJ per 100 g: 1629

 

Køb nu
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.